Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cărţile noi de identitate a autovehiculelor vor fi disponibile din vară. Precizări de la RAR

Publicat

carte de identitate masina Cărţile de identitate auto de tip nou vor fi eliberate pentru autovehiculele noi şi maşinile second hand, care sunt aduse la Registrul Auto Român (RAR) pentru înmatriculare, începând cu jumătatea acestui an.

„Am finalizat licitaţia pentru cărţile de identitate a autovehiculelor, dar procedura este contestată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Încă avem cărţi vechi, estimăm că abia din vară se vor emite cărţi noi de identitate a autovehiculelor”, a declarat directorul general RAR, George Dincă, pentru capital.ro.

Noul model de carte de identitate pentru autovehicule, cel mai important document pe care îl emite RAR, cuprinde principalele caracteristici constructive şi datele de identificare ale unui vehicul rutier, care reprezintă în acelaşi timp şi datele oficiale ale vehiculului, utilizate ulterior de toate celelalte instituţii din România ce efectuează activităţi legate de domeniul vehiculelor rutiere (impozite, taxe, autorizări, verificări tehnice).

sursa: capital.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax