Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

CJ Alba majorează taxele şi tarifele percepute în 2013 de Muzeul Unirii şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor

Publicat

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean Alba este propusă pentru aprobare modificarea taxelor şi tarifelor locale percepute de Muzeul Naţional al Unirii  şi Direcţia Publică Comunitară de evidenţă a persoanelor Alba, în 2013. O decizie în acest sens va fi luată în şedinţa CJ de joi.

Muzeul Unirii solicită modificarea tarifelor pentru vizitarea expoziţiilor permanente şi temporare, precum şi a tarifelor pentru produsele aflate la stand în vederea acoperirii cheltuielilor legate de întreţinerea în condiţii optime a pieselor care fac obiectul acestora.

Direcţia Publică de Evidenţă a Persoanelor Alba cere modificarea taxelor aprobate pentru anul 2013, respectiv eliminarea taxei pentru furnizarea datelor din Registrul naţional de evidenţă a persoanelor în regim de urgenţă, dar şi majorarea taxei extrajudiciare de timbru pentru furnizare date şi eliberare acte de identitate.

Vedeţi în anexele de mai jos tarifele percepute în 2013 de cele două instituţii publice:

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax