Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Conflict cu lovituri de cuţit la Vinerea. Tânăr de 34 de ani, internat la spitalul din Alba Iulia, cu răni la torace şi axilă

Publicat

Un tânăr de 34 de ani a ajuns la spitalul din Alba Iulia, cu răni de cuţit, în urma unui scandal izbucnit miercuri seara, la locuinţa unui vecin din localitatea Vinerea. Acesta a fost atacat de un coleg de pahar, care l-a înjunghiat de trei ori. În funcţie de concluziile medico-legale, poliţiştii vor stabili dacă agresorul va fi sau nu acuzat de tentativă de omor.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 20 august, la ora 22.00, Politia oraşului Cugir a fost sesizată de către reprezentanţi ai spitalului, cu privire la faptul că la camera de gardă a fost adusă o persoană care prezintă mai multe plăgi înjunghiate.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că seara, în jurul orei 21.30, între B.N.M., de 34 de ani, din localitatea Vinerea şi B.H., de 44 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs un conflict spontan în timp ce erau în locuinţa unui vecin al celui din urmă, unde împreună au consumat băuturi alcoolice.

În timpul conflictului, H.B. i-a aplicat lui B.N.M. trei lovituri cu un cuţit, provocându-i leziuni la nivelul toracelui  şi axilei stângi.

„ A spus că eu am treabă cu el, dar eu nu am avut treabă el. Nu am avut nimic de împărţit cu el. S-a dus acasă după cuţit şi a venit cu cuţitul. M-a înjunghiat în spate, în picior. M-am dus la un vecin, şi m-a dus la spital la Cugir cu maşina. Nu am mai avut conflicte cu el în trecut, nu ştiu de ce a făcut aşa. Zicea <lasă că îţi arăt eu ţie>. Eram vecini acolo, prieteni. Nu m-am avut rău cu el. Mă mai gândesc dacă îl iert”, a spus bărbatul înjunghiat.

Victima a fost transferată la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii şi îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale ce vor fi formulate în cauză, să fie făcută încadrarea juridică finală a faptei lui H.B.

Medicul specialist din cadrul UPU Alba, Ovidiu Popovici a declarat pentru Alba24 că un tânăr de 34 de ani a ajuns în jurul orei 00.02 la secţia de Primiri-Urgenţe a spitalului. Acesta prezenta mai multe lovituri de cuţit în zona toracelui stâng. La ora 00.50, acesta a fost transferat la Secţia de Chirurgie din cadrul unităţii medicale.

Potrivit sursei citate, acesta a prezentat şi o fractură costală, pentru care a primit îngrijiri la spitalul din Cugir. Joi, pacientul era conştient şi în afara oricărui pericol.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax