Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Conflict între doi soţi şi un vecin, pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia

Publicat

Jandarmii au intervenit, duminică, pentru aplanarea unui conflict izbucnit pe strada Vasile Alecsandri din Alba Iulia. Protagoniştii scandalului au fost doi soţi care, pe fondul consumului de alcool, şi-au amintit de divergenţele pe care le aveau de mai multă vreme cu unul dintre vecini.

„Decişi să rezolve această situaţie în stil propriu, cei doi l-au acostat pe respectivul vecin, numitul L.D., de 27 de ani, care întâmplător a intrat în raza vizuală a celor doi şi care, întâmplător sau nu, se afla şi el în stare avansată de ebrietate. A urmat astfel un nou episod de violenţă verbală din serialul marca I.I. & D.T., episod care, ca de obicei, a fost urmărit cu indignare de cei aflaţi în proximitatea celor trei”, se arată în comunicatul făcut public de jandarmi.

Echipajul de jandarmerie a constatat că la conflictul spontan participau 3 persoane care, pe fondul alcoolului consumat în exces, se înjurau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. Jandarmii au acţionat de urgenţă pentru aplanarea incidentului, trecând apoi la verificarea împrejurărilor în care acesta a avut loc. Pentru reprezentaţia oferită, fiecare protagonist a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei şi a fost îndrumat ca pe viitor să evite un astfel de comportament.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax