Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Consiliul Național al Elevilor caută redactori, fotografi, cameramani sau responsabili online pentru Biroul de Presă. Înscrierile se fac până în 28 februarie

Publicat

Consiliul Național al Elevilor caută tineri pentru biroul de presă. Așadar dacă ești elev și ți-ai dori o carieră în jurnalism acum este momentul să te afirmi. Înscrierile pentru funcția redactor, responsabili online și responsabili audio/foto/video se fac până în data de 28 februarie.

Echipa de care are nevoie Biroul de Presă al Consiliului Național al Elevilor este formată din trei redactori, doi responsabili online și doi responsabili audio/foto/video. Cei are doresc să se înscrie pentru a obține un astfel de post o pot face online până la data de 28 februarie completând formularul disponibil pe www.edu.ro. Candidații vor primi ca parte a aplicației o probă practică, în urma căreia vor fi evaluate competențele acestora.

Așadar până în 28 februarie va avea loc completarea aplicațiilor standard disponibile după care în perioada 1 – 3 martie va avea loc realizarea probei practice, în funcție de informațiile primite prin e-mail.

Biroul de Presă al Consiliului Naţional al Elevilor a fost înfiinţat în anul 2012, iar pe durata primului an de existenţă a acţionat prompt atunci când opinia publică a făcut presiuni asupra forurilor decizionale, dovedindu-se a fi extrem de benefic pentru structura reprezentativă a elevilor din România.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax