Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Delicatese și tabieturi”, tema lunii iunie la Clubul de carte LecturALBA de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Publicat

coperta 1 Luna iunie, prima lună de vară și de vacanță a fost sursă de inspirație pentru o temă inedită a clubului de carte LecturALBA al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba – „Delicatese și tabieturi în cultura europeană”. Cărțile propuse spre lectură miercuri sunt „Râs-cu-plânsul nostru valah” șiDe ce plânge mama”, ambele scrise de I. D. Sârbu. După dezbaterea celor două lecturi, cei prezenți se pot bucura de tema de dezbatere, cu ceva … dulce: „Ciocolată, cafea, ceai. Delicatese și tabieturi în cultura europeană”.

Clubul de carte al bibliotecii a luat ființă în acest an, la sugestia cititorilor care și-au dorit un spațiu adecvat pentru întâlniri periodice, spațiu în care să poată discuta despre carte, literatură și arte cu oameni care vin din profesii diferite dar au aceleași pasiuni. Proiectul îndrumă lectura cititorilor recomandând, în fiecare lună, cărți din colecțiile bibliotecii și asigură mediul propice pentru dezbateri, schimb de impresii și comunicare pe o temă dată.

Activitatea face parte din Programul minimal 2017 al instituției – 1. USERS/1.1 Clubul de lectură, proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă care are ca obiectiv stimularea creativității și a dialogului, promovarea colecțiilor bibliotecii și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare al unui text.

Clubul de carte LecturAlba al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba îi așteaptă pe cititori miercuri, 28 iunie, începând cu orele 17,00 în Sala de lectură.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax