Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi administratori de firme și un bancher, candidații PSD Alba pentru primăriile Zlatna, Roșia Montană și Ighiu

Publicat

IMG_2578 Luni, organizația Partidului Social Democrat Alba a prezentat trei candidați pentru alegerile locale din acest an. Este vorba despre Florin Nicolae Nistor pentru Primăria orașului Zlatna, Sorin Gheorghe Bucureștean pentru Primăria comunei Roșia Montană și Bazil Popescu pentru Primăria comunei Ighiu.

După o perioadă de liniște în ceea ce privește desemnarea candidaților care vor intra în acest an în lupta electorală, PSD Alba a prezentat trei viitori candidați. În cadrul unei conferințe de presă organizată luni, 7 martie, au fost prezentați viitorii candidați la primăriile Zlatna, Roșia Montană și Ighiu.

nistor florin Pentru funcția de primar al orașului Zlatna, din partea PSD Alba va candida Florin Nicolae Nistor. Are 30 de ani, a terminat Facultatea de Drept și Științe Sociale la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și provine din mediul privat, fiind administratorul unei firme de transport intern și internațional. Spune despre el că are o experiență politică de 10 ani, fiind vicepreședinte PSD Alba și președinte PSD Zlatna.

Florin Nicolae Nistor a prezentat proiectul său ca și candidat pentru primăria Zlatna. Acesta dorește în primul rând atragerea investitorilor și crearea de noi locuri de muncă. „În Zlatna, după închiderea combinatului și a exploatărilor miniere, cetățenii acestui oraș nu au mai beneficiat de locuri de muncă. În Zlatna ne confruntăm cu o rată a șomajului de peste 85%, iar peste 70% dintre tineri sunt plecați în Diaspora”, a explicat Nistor.

Potrivit acestuia, este necesară redeschiderea Spitalului Zlatna ca secție a Spitalului Județean Alba, redeschiderea Trezoreriei Zlatna și deschiderea unui centru APIA în oraș. Nu în ultimul rând, Florin Nicolae Nistor își propune și reabilitarea blocurilor, considerând că este „un lucru important și benefic pentru imaginea orașului”.

bucurestean sorin Sorin Gheorghe Bucureștean este candidatul PSD Alba pentru funcția de primar al comunei Roșia Montană. Are 46 de ani și provine din mediul privat, fiind administratorul unei firme. Spune că nu a mai făcut politică însă candidează pentru Primăria Roșia Montană pentru a extinde drumurile și rețeaua de apă din comună și pentru a atrage investitori.

„La noi în zonă lumea se ocupă mai mult cu creșterea animalelor. Sunt în jur de câteva sute de animale. Dacă am putea să aducem un investitor să facem o fabrică de lactate, dacă s-ar putea merge pe produse tradiționale. În zonă sunt multe pensiuni în care s-ar putea desface produsele noastre”, a declarat Bucureștean.

Deputatul Ioan Dîrzu și președinte al PSD Alba a explicat că o altă alternativă a zonei de minerit nu există. „Am stabilit două – trei persoane care par interesate de acest business, de a desface o microfabrică de lapte pe fonduri europene și care să facă produse tradiționale pentru pensiunile din zona munților Apuseni”, a spus Dîrzu.

bazil popescu Al treilea candidat prezentat la conferința PSD Alba este Bazil Popescu, în vârstă de 40 de ani, care vizează funcţia de primar la Ighiu. Lucrează de 10 ani în sistemul bancar și nu făcut parte până acum din niciun partid politic.

„Comuna Ighiu beneficiază de un avantaj mare fiindcă este situată în apropierea orașului reședință de județ. Modelul meu pentru această dezvoltare a comunei este comuna Ciugud. Am înțeles și am ajuns la concluzia că dacă cineva își dorește și vrea să obțină ceva, se poate. Cu eforturi și cu muncă, se poate”, a transmis Bazil Popescu.

Acesta a spus că are puterea și motivația să își asume această responsabilitate a unei schimbări radicale, pentru ca cetățenii comunei Ighiu să se simtă „cu adevărat europeni”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. babadochia

    luni, 07.03.2016 at 20:27

    Daca domnul Bazil „care este” va reusi sa invinga forta gravitationala si tot rahatul din Ighiu isi va urma cursul si va urca linistit in statia de epurare, care tot printr-un miracol va si functiona, are mari sanse sa ajunga „Primar de Ighiu” functie la care vezi bine tot poporul aspira !

    Draga Bazil – May the force be with you !!!!

    • anonim

      sâmbătă, 19.03.2016 at 22:13

      Acest om pe nume Bazil este un om fara cei 7 ani de acasa , daca il saluti nu stie sa raspunda inapoi daca , este foarte artagos , si se crede un atotstiutor , Bazile stai acasa si educati copii

  2. Stefan

    marți, 08.03.2016 at 11:56

    Un sofer de autobuz primar la Rosia Montana !!!Buna alegere d_le Darzu felicitari!Nu mai faceti partidul de rusine!

  3. babadochia

    miercuri, 09.03.2016 at 13:59

    Lasa Stefane ca e bine ! Tara ne vrea multi si prosti !

  4. Nike

    joi, 24.03.2016 at 14:50

    Urez mult succes tuturor candidaților PSD. Un candidat cu mari șanse pare a fi Bazil Popescu din Ighiu. Nu-i împărtășesc părerea „anonimului”, care vine și atacă ciobănește, ci adevărul este altul, din punctul meu de vedere. Bazil Popescu va câștiga, mergând pe meritele domniei sale, atuurile sunt multe. Educația primită, tinerețea și forța, dorința de-a învinge și nu ultimul rând charisma și farmecul personal. Pe partea cealaltă, domnul Rusu, nu mai are parte de atât de mulți votanți și susținători, mulți oameni sunt dezamăgiți. Țiganii din Ighiu, au mari dileme; dacă-l mai votează sau nu. Mita electorală sper să dispară. Vorbim despre uzura morală a domnul primar Rusu, iar apoi sincer, după trei mandate de primar și unul de viceprimar, ar trebui să se oprească. Zâmbetul larg și săgeata galbenă în sus, nu știu dacă-l reprezintă. Cred că și visele îi sunt colorate în portocaliu. Vrem tineri, oameni cu poftă de viață, mai cuminți și mai curați, iar eu mi-am pus speranța în domnul Bazil Popescu.

  5. Un bancher

    joi, 31.03.2016 at 00:11

    Domnilor, bancher e Isarescu, Ghetea etc.
    Cred ca ati incurcat termenul.
    Termenul corect era „lucrator bancar” sau daca doriti „functionar bancar”, nicidecum bancher, care inseamna altceva.
    Pe viitor va recomand cu multa caldura sa cautati in DEX termenul si dupa aceea sa il folositi.
    Pupici.

  6. Adevarul

    miercuri, 04.05.2016 at 09:01

    O capra rosiana pentru o comuna europeana

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax