Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doliu în familia Boc. Tatăl premierului a decedat la vârsta de 87 de ani

Publicat

Doliu în familia premierului Emil Boc. Tatăl acestuia, Ioan Boc a decedat marţi seara, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Acesta suferise în urmă cu aproximativ două săptămâni un accident vascular.

Ioan Boc avea 87 de ani şi suferise două comoţii cerebrale. Premierul Emil Boc va pleca imediat la Cluj-Napoca fără a mai participa la şedinţa de guvern convocată pentru marţi seara, la ora 20.00. Cauza decesului este cel de-al treilea atac cerebral căruia i-a căzut victimă în această lună tatăl şefului Guvernului.

Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, cu o zi în urmă, corespondentului Mediafax că starea lui Ioan Boc, care a suferit un accident vascular cerebral şi a fost spitalizat, era stabilă.

„Starea pacientului Ioan Boc este stabilă. Pacientul este stabil din punctul de vedere al tensiunii, cordului, analize sanguine. Nu este o condiţie foarte bună, dar sperăm să trecem peste asta şi lucrurile să se îmbunătăţească şi mai mult”, a spus sursa citată.

Sursa foto. Cotidianul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alex Danila

    miercuri, 28.12.2011 at 13:01

    Condoleante!

  2. eu

    vineri, 30.12.2011 at 19:20

    sa se duca dupa tatal sau! Tara nu are nevoie de o **** ca el!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax