Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO| CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI: PERCHEZIŢII domiciliare și la firme din Alba și alte cinci județe. Cinci persoane audiate la IPJ

Publicat

DSC_0288 Joi dimineaţa, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au efectuat 27 de percheziţii domiciliare, dintre care opt în județul Alba şi au pus în executare mai multe mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. În jurul orei 9.30, la sediul IPJ Alba au fost aduse cinci persoane bănuite de contrabandă cu țigări. Au fost confiscate peste 100.000 de ţigarete.

UPDATE 1: Poliţiştii din Alba au reţinut nouă persoane suspecte în acest dosar, cinci dintre acestea fiind din Ocna Mureş. Vor fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte şi CONTRABANDĂ cu ȚIGĂRI: Nouă persoane din Alba, Mureş şi Cluj REŢINUTE de poliţişti. Au fost propuse pentru arestare preventivă

UPDATE: În urma finalizării percheziţiilor din cele şase judeţe, poliţiştii au confiscat peste 20.000 de ţigarete, 325 de litri de alcool, un pistol cu aer comprimat şi importante sume de bani. În total, au fost aduse la audieri 13 persoane.

Citeşte şi CAPTURA poliţiştilor din ALBA în urma percheziţiilor de JOI: Peste 20.000 de ţigarete, 300 litri de alcool, bani şi un pistol, confiscate. 13 persoane la AUDIERI

La data de 19 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au efectuat 27 de percheziţii la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Percheziţiile au vizat domiciliile şi sediile unor societăţi comerciale aparţinând mai multor persoane din judeţele Alba (8), Hunedoara (2), Mureş (5), Maramureş (6), Cluj (4) şi Bistriţa Năsăud (2).

De asemenea, sunt în executare 16 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă.

Cei în cauză vor ajunge la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.

YouTube video

În cauza investigată de poliţiştii Serviciului de Investigare Criminalităţii Economice – IPJ Alba există suspiciunea că, în perioada 2014 – 2015, cele 16 persoane ar fi deţinut, transportat şi comercializat ţigarete care proveneau din contrabandă, din Republica Moldova şi Ucraina.

Cu ocazia activităţilor desfășurate anterior acţiunii, în cadrul aceluiaşi dosar penal, au fost confiscate peste 100.000 de ţigarete provenite din contrabandă.

Acţiunea se desfășoară cu sprijinul de specialitate Direcţiei Operaţiuni Speciale – IGPR.

foto-video: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tabac

    joi, 19.02.2015 at 12:57

    Ce mai captura !!!!!!! :)))))))) alea sunt tigarile de buzunar.
    Pe aia care baga tigarile cu tirul in tara nu-i prinde nimeni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax