|

EPICURO: achiziții epice făcute cu… cap, la Primăria Alba Iulia. Delegație de Letonia, cu bilete de Germania

EPICUROȘtiți cine semnează ca primarul? Exact! Ați ghicit, primarul. Pe site-ul site-urilor primăriei primăriilor, Mircea Hava semnează o invitație de participare (la achiziție) prin care vrea să cumpere cu orice preț (glumim, cu prețul cel mai mic) bilete de avion pentru două persoane angajate în Proiectul EPICURO.  Cei doi au treabă, potrivit documentului, la Riga, Letonia, dar Mircea ține cu tot dinadinsul să le cumpere bilete la Bonn, în Germania. În plus, oamenii ar trebui să se întoarcă în timp cu câteva luni și să plece la Riga în februarie… asta dacă vor în Letonia. Dacă vor la Bonn, ar mai fi timp.  

Cum  să fim, măcar noi, mai clari? Păi ia uitați ce scrie: ”Acest demers se realizează în vederea identificării unei oferte optime calitate preț, și atribuirii contractului de prestări servicii privind asigurarea condițiilor necesare participării la evenimentul transațional organizat în perioada 21.02.2017 – 23.02.2017 în Riga, Letonia, pentru o delegație de 2 persoane”.

Și, puțin mai jos în document: ”Criteriile de selecție sunt reprezentate pe durata deplasării cea mai scurtă (Alba Iulia – Bonn, Germania, și retur)”.  Adică se motivează printr-o deplasare în Letonia, achiziția unor bilete pentru Germania.

Dacă până acum n-a fost destul de clar, Primăria mai are un truc prin care să vă bage și mai mult în ceață: oferta trebuie depusă până în data de 7.06.2017, ora 12.00, în condițiile în care ”rezultatul procedurii de selecție va fi comunicat prin e-mail în data de 6.06.2017. Adică puteți depune oferte până în 7, e treaba dumneavoastră, dar noi în 6 deja anunțăm pe email câștigărorul.

Bine, să fim corecți, și numele proiectului este de natură să îi încurce și să-i bulverseze pe angajații primăriei îmbujorați de rușine când trebuie să-i vâre ceva la semnat primarului: EPICURO. N-are nici o legătură cu cel mai zen filosof antic, propagandistul plăcerilor facile și al vieții bune, Epicur, ci cu acronimul de lemn al unui proiect european tradus cu google translate în românește din bruxeleză: ”Parteneriat European pentru orașe inovative prin prisma unei perspective de reziliență urbană”. Păi doar google translate și un unchi de-al meu nișat pe rusă ar traduce ”urban resilience” cu ”reziliență urbană” (reziliență – capacitatea unui metal de a rezista la șocuri).

ERATĂ:

Documentul nu a fost semnat de către primarul Mircea Hava ci de către unul dintre viceprimari, în numele primarului. Ne facem ”mea culpa” și, din acest motiv, vă rugăm să citiți începutul articolului în forma următoare:

”Știți cine semnează ca primarul? Exact! Ați ghicit, viceprimarul”

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=575144avatar Publicat de pe 7 iunie 2017 şi actualizat pe 8 iunie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, Pamflet Alba24.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

3 comentarii pentru “EPICURO: achiziții epice făcute cu… cap, la Primăria Alba Iulia. Delegație de Letonia, cu bilete de Germania”

 1. Tara lui Papura Voda
  avatar

  Daca esti prost de mic, cand esti mare numa’ te joci !

 2. Vai ș-amar!

 3. Vai si iar vai, dar totusi am o problema, semnatura este a altei persoane decat a primarului, e cu apostrof, adica semneaza in locul lui. sapati mai bine sa vedeti cine a semnat. Oricum vai de noi muritorii de rand.

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • AS a SIN: Bataie de joc! Chiar nu realizeaza nimeni ca suntem printre cei care au cea mai scumpa apa din tara? Cat...
 • VOX: Dar: Prețul unic de livrare a apei potabile și tariful unic pentru colectarea apei uzate în județul Alba vor fi...
 • Apocalipsa lui Rika: iara dumitrel de la cja mareste pretul la apa casa mareasca la nevasta sa salarul ? cine lucra...
 • Cetateanul Turmentat: Nu inteleg cum vreti sa comparati Judetul Alba cu judete precum Brasov, Cluj sau Sibiu. Singura...
 • VIOREL: Bine ca Isi dau prime si salarii de zeci de mii de lei. HAVA se plimba prin Grecia,vara asta nu prea a dat pe...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI