|

Europarlamentarul PSD Alba despre subiectul Charles, „Prinț al Transilvaniei”: „Primăria trebuie să recunoască greșeala, nu doar să dea explicații”

victor negrescu 2Cel mai „fierbinte” subiect al momentului, dezbătut atât în presa națională cât și cea locală este ideea administrației locale Alba Iulia de a-i oferi Prințului Charles titlul de „Prinț al Transilvaniei”. Prezent la Alba Iulia, europarlamentarul Victor Negrescu a comentat această intenție, pe care nu o consideră de cel mai bun augur, ba chiar este de părere că tonul umoristic în care a fost relatată invitația aduce o lovitură de imagine orașului și regiunii Transilvania.

„Am înțeles din comunicatul în care Primăria Alba Iulia explică acest demers că a fost vorba de un ton umoristic. Sincer, sunt puțin dezamăgit, că mai ales în perioada aceasta, și în preajma Centenarului, arătăm un punct umorisitic la un aspect atât de important cum este vorba despre imaginea Transilvaniei. Dacă obiectivul era să-l aducem pe Prințul Charles în Alba, puteam să semnăm o invitație formală, oficială. Cred că, din păcate, ceea ce s-a făcut cu această invitație nu-l va aduce Prințul Charles în Alba Iulia, acest om care într-adevăr a promovat foarte mult Transilvania, e adevărat, nu are investiții inedite sau speciale în județul Alba în așa fel încât noi să-i oferim acest statut. Din păcate, un element de PR s-a transformat într-un eșec total care aduce mari deservicii a ceea ce încercăm și ceea ce a încercat și municipalitatea să construiască ca și imagine pentru municipiul Alba Iulia. Cred că trebuie să recunoască greșeala, nu doar să dea explicații și să mergem mai departe”, a declarat europarlamentarul PSD Victor Negrescu.

Acesta este de părere că la Alba Iulia și în județul Alba sunt reprezentanți de calitate ar putea deveni promoterii orașului și că acei oameni ar merita să primească distincțiile pe care le poate oferi primăria în mod legal.

„Cred, sincer, că avem în Alba Iulia și în județ oameni care pot reprezenta și pot deveni ambasadorii Transilvaniei și ar trebui să ne gândim la aceștia. Cineva m-a întrebat ce putem să facem pentru Centenarul Marii Uniri, să dăm astfel de diplome unor oameni din alte părți, eu zic că nu. Dacă identificăm acești ambasadori, eu zic că aceștia pot deveni emblema municipiului și județului pe viitor și să oferim titluri care pot fi acordate legal, nu să ne jucăm cu simple cuvinte”, a mai spus Negrescu.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=559775avatar Publicat de pe 13 aprilie 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Un comentariu pentru “Europarlamentarul PSD Alba despre subiectul Charles, „Prinț al Transilvaniei”: „Primăria trebuie să recunoască greșeala, nu doar să dea explicații””

  1. Au intrat si sacalii pe fir !!! Noaptea ca Hotii !!!! Ce treaba are Partidul Socialist -cica democrat cu Transilvania ???? Ei in regiunea asta nici nu exista !!!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI