Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Expoziție de pictură la Aiud: De Ziua Femeii, artista Rodica Pungea prezintă o colecție de 30 de lucrări

Publicat

Vernisatăchiar de 8 martie, în prezența unui numeros public format din iubitori ai artelor frumoase, expoziția cuprinzând aproximativ 30 de lucrări este semnată de către artista Rodica Pungea.

Prin expoziția care se dorește a avea și valențe aniversare, aceasta fiind cea de a zecea expoziție personală, artista din Aiud propune publicului lucrări în care armonizează, dozează și îmbină de elemente ce aparțin domeniului figurativ, realist (elemente vegetale, obiecte) cu motive ale artei abstracte.

Deși neunitară ca și tematică, expoziția propusă de Rodica Pungea, oferă privitorului un fel inedit de „citire” alternantă a aglomerărilor de elemente cu zone de rarefiere, cu nuanțe care se complectează armonios.

„Este o expoziție pe care mi-am dorit-o de mult timp. Prin organizarea ei acum, în ajunul zilei femeii, am vrut să fac un cadou prietenelor mele, dar și celorlalte femei care simt nevoia și pot ieși din casă pentru o oră sau două relaxându-se într-un mod plăcut. Mulțumesc celor care au fost prezenți la vernisare și în mod special femeilor prezente, care, știu sigur că au puțin timp la dispoziție pentru astfel de evenimente”, a spus Rodica Pungea.

Dorel LAZĂR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax