|

Facebook revigorează designul News Feed. Poze de profil circulare și un nou buton de „Like”

Interfața aplicației Facebook a rămas neschimbată de câțiva ani, dar va beneficia de o actualizare importantă în curând. Facebook News Feed primeşte ajustări importante la partea de design, modificările vizibile atât din aplicaţia pentru mobil cât şi din interfaţa pentru web browser, uşurând navigarea conţinutului afişat.

Schimbările dezvăluite în urmă cu câteva zile de cei de la Facebook se referă la aspectul general al News Feed-ului și la modul prin care poți interacționa cu postări. Modificările ar trebui să fie vizibile atât în varianta web, cât și în aplicația de mobile.

Actualizările ce vor fi aplicate în perioada următoare vizează modalitatea de afişare a comentariilor, care vor apărea grupate similar cu cele din WhatsApp sau Messenger, delimitând răspunsurile date la comentariile altor utilizatori. Răspunsurile la un anumit comentariu vor fi aliniate spre centrul paginii, pentru a evidenția că nu țin de comentariile generale la o postare.

O altă ajustare aplicată la nivelul temei de interfaţă vizează creşterea nivelului de contrast, comentariile individuale şi butoanele de Like, Comentariu și Share – Partajare apărând mai bine diferenţiate pe fundalul alb. Totodată, pozele de profil de formă pătrată vor fi de acum rotunde, pentru un aspect general mai modern.

Alte optimizări vizează o mai bună evidenţiere a postării la care răspundem (pictograma pentru notificări va fi de acum un clopoțel, în defavoarea unui glob pământesc) şi includerea unei funcţii de previzualizare a link-urilor primite, care vor putea fi inspectate înainte de a da click.

sursa: independent.co.uk, go4it.ro

URL scurt: http://alba24.ro/?p=589394avatar Publicat de pe 17 august 2017 şi actualizat pe 17 august 2017.
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Coco: Vreo amenda ceva sau merge pe relații?!?!
  • sebes: plata fara munca
  • Chris: Cred ca salariile acelor sefi, pusi politic sau nu, sunt exagerat de mari pentru o tara ca Romania.Cred ca cel...
  • cum: Cand totul este un tot, bine inchegat, normal toti sunt pe aceiasi mana, restul este praf in ochi.Cum marele si...
  • cine: Problema este ca nu o sa mai fie bani, si atunci ce or sa faca, clar ca vor mari taxele si impozitele aflate in...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI