Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Facebook revigorează designul News Feed. Poze de profil circulare și un nou buton de „Like”

Publicat

Interfața aplicației Facebook a rămas neschimbată de câțiva ani, dar va beneficia de o actualizare importantă în curând. Facebook News Feed primeşte ajustări importante la partea de design, modificările vizibile atât din aplicaţia pentru mobil cât şi din interfaţa pentru web browser, uşurând navigarea conţinutului afişat.

Schimbările dezvăluite în urmă cu câteva zile de cei de la Facebook se referă la aspectul general al News Feed-ului și la modul prin care poți interacționa cu postări. Modificările ar trebui să fie vizibile atât în varianta web, cât și în aplicația de mobile.

Actualizările ce vor fi aplicate în perioada următoare vizează modalitatea de afişare a comentariilor, care vor apărea grupate similar cu cele din WhatsApp sau Messenger, delimitând răspunsurile date la comentariile altor utilizatori. Răspunsurile la un anumit comentariu vor fi aliniate spre centrul paginii, pentru a evidenția că nu țin de comentariile generale la o postare.

O altă ajustare aplicată la nivelul temei de interfaţă vizează creşterea nivelului de contrast, comentariile individuale şi butoanele de Like, Comentariu și Share – Partajare apărând mai bine diferenţiate pe fundalul alb. Totodată, pozele de profil de formă pătrată vor fi de acum rotunde, pentru un aspect general mai modern.

Alte optimizări vizează o mai bună evidenţiere a postării la care răspundem (pictograma pentru notificări va fi de acum un clopoțel, în defavoarea unui glob pământesc) şi includerea unei funcţii de previzualizare a link-urilor primite, care vor putea fi inspectate înainte de a da click.

sursa: independent.co.uk, go4it.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax