Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Festivalul de Teatru „Poveşti” 2017: Spectacolul „Ce ne spunem când nu ne vorbim,” ANULAT. Este înlocuit cu „Secretul fericirii” în regia lui Vlad Zamfirescu

Publicat

afis secretul fericirii Teatrul de Păpuși Prichindel anunță că, din motive obiective, spectacolul Ce ne spunem când nu ne vorbim, regia Chris Simion-Mercurian, din cadrul Festivalului de Teatru „Povești” nu mai este prezentat. Este înlocuit de spectacolul Secretul fericirii în regia lui Vlad Zamfirescu.

Spectacolul „Ce ne spunem când nu vorbim” era programat vineri, 13 octombrie, de la ora 20.30. În locul acestuia, albaiulienii vor putea vedea „Secretul fericirii”, o poveste despre viața a două cupluri care au deja în spate vreo 15 ani de căsnicie, prieteni buni cu familii frumoase și o viață socială reușită. Ce se ascunde, de fapt, în spatele acestor lucruri, ce se află în spatele măștilor e ceea ce încearcă regia să dezvăluie, împărțind textul adaptat pentru scenă în două părți.

Din distribuție fac parte Irina Velcescu, Vlad Zamfirescu şi Dan Bordeianu.

Cei care doresc să nu schimbe biletul pot intra cu același bilet de la spectacolul inițial.

Modalitățile de returnare a banilor sunt următoarele:
-pentru cei care au cumpărat biletele online se va trimite un email de schimbare a spectacolului și cei care nu doresc să vizioneze spectacolul schimbat vor primim banii inapoi în cont.
-pentru cei care au cumpărat biletele de la casele de bilete vor primi banii înapoi din locul de unde au cumpărat.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax