Connect with us
Publicitate

SPORT

Finala judeţeană a campionatului de tenis de masă pentru elevi

Publicat

Consiliul Judeţean Alba organizează, sâmbătă, de la ora 09.00, finala judeţeană a campionatului de tenis de masă pentru elevi, competiţie desfăşurată în cadrul proiectului „Campionul de mâine – tenis de masă”. Pentru elevii din ciclul gimnazial, evenimentul va avea loc la sala de sport la Şcolii „Vasile Goldiş”, în timp ce tinerii din ciclul liceal sunt aşteptaţi, de la aceeaşi oră, la Grupul Şcolar „Apulum”.

Premiile puse în joc la etapa de sâmbătă sunt cupe, echipamente sportive, câte o masă de tenis pentru fiecare echipă şi, bineînţeles, diplome.
„Ajunsă anul acesta la ediția a IV-a, competiția a crescut de la an la an în valoare și număr de participanți, ajungând să reunească în finala de mâine 96 de competitori, respectiv câte 12 elevi din fiecare zonă (câte 3 fete și 3 băieți, atât pentru anii de gimnaziu, cât și pentru cei de liceu)”, a explicat purtătorul de cuvânt al CJ Alba, George Şinca.

Începută încă din luna ianuarie, cu etapele locale și apoi cele zonale, întrecerea s-a desfășurat la nivelul întregului județ și contează în clasamentul general al Olimpiadei Sportului Școlar. Județul a fost împărțit în 8 zone competiționale (Blaj, Sebeș, Cugir, Ocna Mureș, Aiud, Abrud și 2 zone pentru Alba Iulia), iar câștigătorii din fiecare zonă se vor întrece, sâmbătă, în etapa județeană.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax