Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Fit Parc în Alba Iulia: Albaiulienii sunt invitaţi să voteze pentru amenajarea primului parc dotat cu aparate de fitness în oraşul nostru

Publicat

Albaiulienii care doresc să scape de kilogramele în plus sau pur şi simplu să se bucure de beneficiile sportului în aer liber pot avea acces în curând la primul parc dotat cu aparate de fitness din Alba Iulia. Tot ce trebuie să facă locuitorii este să demonstreze că îşi doresc un astfel de parc în oraşul lor şi să voteze proiectul iniţiat de Fundaţia PAEM şi Primăria Alba Iulia.

„Ca să-ţi meargă bine şi afacerile şi mintea, trebuie să-ţi funcţioneze la turaţie maximă şi corpul. Însă, înainte de toate, trebuie să arăţi că vrei să ai în oraşul tău acest Parc Fit şi că îl meriţi. Alătură-te iniţiativei Fundaţiei PAEM şi Primăriei Alba Iulia. Ia startul alături de cea mai bună echipă de proiecte să câştigăm pentru oraş grantul oferit de Raiffeisen Bank. Pentru a convinge juriul că merităm, intră aici, fă-ţi cont şi dă un vot pentru un parc tare de tot!”

Parc Fit este cel mai nou proiect Raiffeisen Bank pentru albaiulieni. Un întreg parc va fi dotat cu aparate de fitness de ultimă generaţie, ca să se poată bucura toate generaţiile de aer curat, mişcare şi sport. Este important de precizat că voturile cetăţenilor sunt esenţiale pentru reuşita proiectului, aşa că aceia care îi doresc un astfel de parc în oraşul nostru sunt invitaţi să voteze.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

12 Comentarii

12 Comentarii

  1. eu

    joi, 15.09.2011 at 14:28

    nu se poate un parc cu copaci?

  2. fitzness

    vineri, 16.09.2011 at 07:02

    fit park sau fitze park?

    • Mihai

      luni, 19.09.2011 at 19:28

      Mi se pare o initiativa demna de lauda , dar se pare ca opinia majoritatii confirma „placerea” romaniilor de a face miscare , sa-i dam in continuare cu mici , bere si gratare plus manele ca vb aia e tare , e greu la miscare . Cu siguranta e nevoie si de mai multe parcuri cu verdeata in care oamenii sa se relaxeze dar e nevoie si de sport dragi romani , poate daca ati fi inteles importanta lui acum nu ati mai da sute de lei in fiecare luna pe medicamente .

  3. HH

    vineri, 16.09.2011 at 08:48

    Dupa ce a taiat Hava copacii (la dispozitia sa, nu s-a obosit el )din parcul Custozza acum sa votam sa instaleze aparate de fitnes !?

  4. atti

    vineri, 16.09.2011 at 10:35

    CRED CA PENSIONARI AU NEVOIE DE ALTCEVA, DE CAT DE FITNESS.DE LINISTE, AER CURAT, CURATENIE, SI MULTA VERDEATA.DAR IN FINE, CINE SE OCUPA DE PENSIONARI??????NIMENI.NICI SIGURANTA BATRANILOR NU E REZOLVATA DIN PACATE.

  5. Dan Agrisan

    vineri, 16.09.2011 at 10:44

    Eu le stiu pe cele din Bucuresti si, cu riscul de a parea carcotas, nu e mare lucru de capul lor. Sunt mai degraba niste jucarii inutile pe care stau pensionarii. Pe cuvant. Bani aruncati, dar cui ii pasa?

    • eu

      luni, 19.09.2011 at 19:23

      Pai tu chiar esti carcotas! Ti se pare ca esti de partea buna a Fortei? te inseli profund! Dar, ma rog, e optiunea ta. Orice alte comentarii sunt de prisos!

  6. fitzness

    vineri, 16.09.2011 at 13:02

    revin si intreb si eu ca prostu’….cine este ***** de la PAEM sau primarie care imi cere sa dau un vot pentru un parc fitness fara sa imi spuna macar unde va fi si cum va fi?

  7. UN NOU INCEPUT

    sâmbătă, 17.09.2011 at 07:07

    DA ESTE CEVA BUN PT.TOTII INTERESATIII,BAFTA MULTA IN FYNALYZAREA ACESTEYYY ACTYUNYYY DURABYLE SYYY SANATOASAAA.

  8. el gringo

    sâmbătă, 17.09.2011 at 13:51

    inainte de oarc fitnes…faceti dracu un PARC….ca nu e niciunul in alba ****

  9. eu

    luni, 19.09.2011 at 19:30

    .Pt.Dan Agrisan: de ce nu ne lasi tu in pace? acum esti bucurestean, esti mai destept si mai deasupra tuturor! oricum esti un carcotas notoriu, poate asa trebuie sa fie avocatii (dar ma indoiesc ca tu esti unul adevarat, aia sunt mai destepti). Asa ca lasa chestia asta de fronda continua si vezi-ti de meseria ta daca te pricepi cat de cat la ea! Un par mai lung (sau ppoate ma insel) nu te face un adevarat contestatar neaparat!

    • eu?

      luni, 19.09.2011 at 20:15

      @eu…nu ai nici un drept sa jignesti persoane de pe acest forum cu atit mai mult cu cit comentariul lor a fost civilizat. Citeste si celelalte postari, sint cam la fel. Tu din pacate esti altfel, esti rautacios, razbunator si jignitor. Prea multe insusiri negative intr-un biet om ca tine, mic la suflet

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax