Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Încă o medalie pentru Mihai Avram de la ISU Alba. Argint, la Campionatul Naţional de Judo 2017

Publicat

Performanţă pentru un subofiţer de la ISU Alba. Plt. Maj. Mihai Avram a câştigat medalia de argint la Campionatul Naţional de Judo, competiţie desfăşurată în perioada 14-17 noiembrie, la Călimănești -Vâlcea şi organizată de Ministerul Afacerilor Interne.

La această competiție au participat aproximativ 150 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne. În urma meciurilor eliminatorii în cadrul competiţiei, plt. maj. Mihai Avram a reuşit să ocupe ce-a de-a doua treaptă a podiumului, la categoria + 100 kilograme, devenind astfel vicecampion naţional la judo.

Acesta nu este la prima performanţă. Mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz.

La etapa finală a Campionatului Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne în anul 2015 a obținut medalia de argint, iar în anul 2016 medalia de aur la categoria +100 kg, în etapa finală a Campionatului Național Unifight al Ministerului Afacerilor Interne în anul 2017 a câştigat medalia de bronz la categoria 100 kg, iar la etapa națională a Concursului cel Mai Puternic Pompier în anul 2016, locul 3 cu echipa ISU Alba.

De asemenea, în etapa județeană a Concursului cel Mai Puternic Pompier în anul 2016 (la individual) a obţinut locul 2 şi locul 3 în anul 2017, iar cu echipa a obținut medalia de aur în ambii ani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax