|

FOTO: James Arthur, Inna, și Willy Wiliam au ajuns la Alba Iulia. Artistul britanic vrea să urmărească finala Champions League, iar românca a plecat la plimbare

13319935_838097766296468_1545421033882733189_nArtiștii care vor concerta în această seară la Alba Fest au ajuns la Alba Iulia. James Arthur, Inna, și Willy Wiliam s-au cazat deja și urează să înceapă, cel mai probabil, repetițiile pentru show-ul de diseară.

Mai sunt doar câteva ore până la spectacolul din această seară, iar pregătirile sunt în toi. Cei trei artiști au ajuns la Alba Iulia.

James Arthur a ajuns la hotel Medieval, în jurul orei 16.00, și se pare că este foarte interesat dacă va avea unde să urmărească, după concert, finala Champions League. Britanicul a venit îmbrăcat lejer și își ducea singur bagajul. Acesta nu are pretenții la mâncare și vrea să comande singur din meniu.

13292921_1025826064171964_1931509856_nInna alături de echipa sa au ajuns, la aceeași unitate de cazare,  în jurul aceleiași ore. După ce s-a cazat artista a ieșit la plimbare alături de o domnișoară, spun martorii.

Pentru cazarea de la hotel Medieval, Primăria Alba Iulia plătește 130 de euro camera, cu mic dejun inclus.  Inna are rezervate 7 camere pentru ea și personalul său, iar James Arthur are rezervate tot 7 camere, în regim single. În total, cazarea pentru cei doi va costa 1.820 de euro pentru o singură noapte, asta în condițiile în care sunt cei mai scumpi artiști de la festival. Onorariul Inei este de 15.000 de euro, iar a lui Arthur este ceva mai mare.

Inițial câștigătorul „British got talent”  trebuie să se cazeze la un alt hotel din Alba Iulia însă odată ajuns acolo acesta a refuzat pe motiv că sunt prea mici camerele.
Willy William a fost adus și el la Alba Iulia de mașina Alba Fest, de la aeroportul din Cluj Napoca. Odată ajuns în cetate, DJ-ul francez a mers direct la scena pe care va  concerta în această seară de la ora 19.00.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=493347avatar Publicat de pe 28 mai 2016 şi actualizat pe 28 mai 2016.
Publicat în ACTUALITATE, Barfe de oras, MONDEN, Paparazzi.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • !?: Cum sa avem pretentii de mai multi turisti cand in zilele de 14 si 15, cand cetatea era plina ochi de turisti,...
  • Elsa: Hopa ! Ce sa vezi statul nu respecta legea ! Repede ITM-ul sa vada daca sint pontati corect, daca se...
  • Delia: Incercuit G2-ul si dat cu bomba. Votantii astia au impinzit orasul. In cativa ani voi fi mai multi tigani...
  • Criss: Asa este. Ei nu sunt capabili niciodata pt. nimica. Numa sa intinda mana, sa nu te lase- n pace la terasa daca...
  • Cristi: La societatile private cursurile se tin doua zile in extrasezon si nu in statiuni balneare, montane, termale...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI