Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrările de reamenajare a Grădinii Japoneze din Cetatea Alba Carolina au fost finalizate. Cum arată zona

Publicat

IMG_2227Lucrările de reamenajare a Grădinii Japoneze din Cetatea Alba Carolina au fost finalizate. Zona de pe Latura de Nord a căpătat o nouă înfățișare, cu alei pentru pietoni, bănci, verdeață și o fântână arteziană sub forma unui iaz. 

Grădina japoneză situată pe Latura de Nord a Cetății Alba Carolina a încântat turiștii și localnicii cu construcții tipic nipone, o fântână arteziană, un pod de lemn și vegetație, toate gândite pentru o plimbare cât mai agreabilă. Zona a intrat de luni bune în reparații, administrația locală dorind să schimbe și să îmbunătățească unele elemente.

Lucrările au fost finalizate de curând și grădina a căpătat o nouă înfățișare.

Aleile cu pietriș din vechea grădină sunt acum pietruite cu piatră cubică veche, refolosită, fântâna arteziană a fost refăcută, iar micul pod de lemn a fost înlocuit cu unul din beton. Locul a devenit mai primitor pentru cei care se plimbă prin Cetatea Alba Carolina.

Reamintim faptul că lucrările au fost anunțate în luna octombrie a anului trecut de către primarul Mircea Hava, care spunea atunci că vrea să schimbe și să îmbunătățească pe cât se poate unele elemente din Cetate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax