Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: RAZII în gări CFR din Alba şi în trenuri. 20 de călători au fost prinşi fără bilet, iar 36 de persoane au fost duse la Poliţie, pentru verificări

Publicat

IMG_7259Poliţiştii de la Transporturi din Alba au făcut, joi, razii în 13 gări şi halte din judeţ, precum şi pe 8 trenuri de călători. Cu ocazia acțiunii au fost depistaţi 20 de călători frauduloși, iar 36 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru verificări.

La data de 27 octombrie, poliţiştii Serviciul Județean de Poliție Transporturi Alba au efectuat o acţiune cu efective mărite, în gările şi haltele de cale ferată din judeţul Alba precum şi pe trenurile de călători, pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi contravenţiilor, a cerşetoriei şi comerţului ambulant precum şi a călătoriilor frauduloase.

Poliţiştii au acţionat în 13 staţii şi halte de cale ferată şi pe 8 trenuri de călători, la controale participând şi inspectori ai Căilor Ferate Române.

Cu ocazia acţiunii au fost depistaţi 20 de călători frauduloși, iar 36 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru verificări. Totodată, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice.

Împreună cu inspectori ai Căilor Ferate Române au fost verificaţi şefii de tren şi conductorii, cu privire la încasările făcute, nefiind constatate abateri de natură contravenţională sau penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    sâmbătă, 29.10.2016 at 17:04

    Doar 20 ? Am fost cu trenul pana la Bucuresti si am avut bilet la clasa I …era plin vagonul …dupa supracontrol am mai ramas 2 persoane . Toata lumea calatoreste cu nasul…nici nu are rost sa dai mai mult stiind ca un drum de 4 ore il faci in 12..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax