Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA: Parcare ”evlavioasă” peste o trecere de pietoni, la Sebeș

Publicat

Pe șofer l-a luat cu febră, fiindcă a parcat pe zebră! Un șofer a parcat la Sebeș, chiar în fața unei biserici și chiar pe trecerea de pietoni. Afară ploua, în jur erau o mulțime de enoriași și pe alocuri, sub picurii reci, tremurau câteva bălți. În plus, era joi, o zi teribilă pentru parcări neinspirate. Asta pentru că joia, cititorii noștri sunt mai atenți și imediat fac fotografii. 

Poate omul avea o problemă urgentă în zonă, să nu-l judecăm… ci mai degrabă să-l iertăm! Să arunce primul cu piatra acela dintre noi care ar fi ratat frumusețe de loc liber, chiar în poarta așezământului, unde poți asculta slujba și din mașină, cu geamul coborât.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro. De asemenea ne puteți contacta pe WhatsApp la numărul de telefon: 0728/ 950. 998

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un scolar evlavios

    vineri, 27.10.2017 at 08:02

    tovarasu … acolo e intrarea in scoala nr. 2 … :)) intrarea de la biserica e in partea cealalta langa parcul primariei… asadar … documentare si verficare din 3 surse :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax