Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Foto ȘTIREA TA pe Alba24: Gunoaie lăsate lângă containere, pe strada Vasile Goldiș. Explicațiile reprezentanților ”Polaris”

Publicat

Fotografie0217 Cetățenii care locuiesc pe Strada Vasile Goldiș, în spate la Flanco, sunt nemulțumiți de gunoaiele care rămân pe lângă containere, după trecerea mașinilor firmei ”Polaris” . ”Cei de la Polaris ridică doar containerele, nu iau și gunoiul de lângă ele. Ei spun că gunoaiele trebuie puse în containere. Nu le adună, ci le lasă pe jos. Este foarte deranjant în primul rând din cauza mirosului” ne-a spus un cititor Alba24. Reprezentanții ”Polaris” au confirmat situația și au oferit și explicații. 

Oamenii spun că din cinci containere câte erau amplasate acolo, unul s-a stricat acum o săptămână și au rămas doar patru, neîncăpătoare pentru atât de mult gunoi. Cei care locuiesc la etajele inferioare spun că nu mai pot deschide geamurile din cauza mirosului. ”Patru containere sunt foarte puține pentru 4 blocuri turn și încă șase cu patru etaje, plus magazinele din zonă, pentru că sunt și foarte multe magazine” a adăugat cititorul.

Reprezentanții firmei ”Polaris” au confirmat că gunoaiele care depășesc un metru cub, adunate pe lângă containere, sunt lăsate temporar la fața locului pentru a putea fi observate și fotografiate de reprezentanții Primăriei Alba Iulia, instituție care în final va plăti pentru surplusul de gunoi. Motivul îl reprezintă faptul că foarte multe magazine din zonă nu au contracte de salubritate și aruncă gunoiul la containerele destinate locatarilor, ceea ce face ca acestea să devină neîncăpătoare. Reprezentanții ”Polaris”mai spun că numărul de containere este suficient și că în multe cazuri au pus chiar mai multe containere decât cele care erau necesare ținând cont de numărul de locatari.

O a doua situație în care gunoiul nu este și nu va mai fi ridicat este și aceea în care asociațiile de locatari nu își plătesc facturile către furnizorul de salubritate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Euuu

    sâmbătă, 26.08.2017 at 18:22

    La ce facturi emite Polarisul… Ajungem pe nicăieri… Până la urmă cred că asociațiile de proprietari le face celor de la Polaris un serviciu încasând banii, iar asociatia ce beneficiu are de la aceasta firma?? Preturi mari…calitatea de ceva timp lasă de dorit….

  2. Adolph R

    luni, 28.08.2017 at 09:42

    aceeasi problema e tot pe Vasile Goldis, in zona Instalatorul. Pe langa magazine, vin noaptea cetateni de la casele particulare de pe strazile paralele din spatele caminelor de studenti si descarca fie cu sacii fie cu portbagaju’. Pe astia nu-i vede nimeni niciodata asa-i Primarie?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax