|

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Igrasie și tencuială căzută, înainte de începerea anului universitar, la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

22070440_10214015913770455_591917126_oDeși mai sunt doar câteva zile până la deschiderea oficială a noului an universitar, câteva încăperi din cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia îi așteaptă pe studenți și profesori cu igrasie pe pereți și tencuiala căzută. Un cititor Alba24 a surprins pe imagini situația, precizând că „toată vara nu s-a făcut nimic”.

Pe imaginile surprinse de cititorul Alba24 joi, 28 septembrie, se poate observa igrasia care a cuprins pereții unor încăperi aflate la parterul clădirii, dar și tencuiala căzută.

„Asta se întâmplă an de an, din cauza personalului administrativ al universității. Toată vara nu se face nimic. Așa nu poate începe școala”, a transmis cititorul Alba24.

Se poate întampla să fii martorul unor evenimente deosebite. Fotografiază, filmează și postează aici să vadă și alții ceea ce tu ai trăit “live”. Trimite-ne materiale filmate sau fotografiate de tine, pentru ca ştirea ta să fie vazută de o ţară întreagă! Cum poți trimite foto, video sau informații:

Mesaj pe Facebook: http://m.me/www.Alba24.ro sau https://www.facebook.com/www.Alba24.ro

Mesaj pe Whatsapp: 0728950998

Nu uita să menționezi: locul unde s-a întâmplat evenimentul, ziua și chiar ora la care l-ai surprins, chiar si câteva cuvinte despre ceea ce ai reuşit să surprinzi pe cameră.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=598798avatar Publicat de pe 28 septembrie 2017 şi actualizat pe 28 septembrie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, STIREA TA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI