Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT rutier la Teiuș. Cinci persoane au fost rănite în urma unui impact între un autoturism și un TIR

Publicat

13838093_1708074796124574_672131416_o 1 Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă dimineața, în jurul orei 7:00, în localitatea Teiuș. Cinci persoane au fost rănite după ce un autoturism s-a izbit de un TIR.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a petrecut la intersecția dintre strada Clujului (DN 1) și strada Octavian Goga (DN 14B). Se pare că un autoturism marca Dacia Lodgy, care venea dinspre Blaj, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui TIR, intrând în coliziune cu acesta.

Din primele date, autoturismul transporta mai multe persoane la dializă.

În urma accidentului, cinci persoane din autoturism au fost rănite. La fața locului s-au deplasat, pentru acordarea primului ajutor medical, mai multe ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Alba și un echipaj SMURD. A fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru trei dintre persoane, care au rămas prinse între fiarele contorsionate. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean Alba.

UPDATE:  La data de 23.07.2016, în jurul orelor 06.37, la intersecţia străzilor Clujului cu Ştefan cel Mare din oraşul Teiuş, C.E., de 59 de ani, din comuna Noşlac, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare cu semiremorcă, condusă de un tânăr de 26 de ani, din Vatra Dornei, judeţul Suceava, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Teiuş şi o femeie în vârstă de 67 de ani, din Aiud, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale grave, iar ulterior femeia a decedat la spitalul din Alba Iulia.

Totodată, şoferul autoturismului precum şi o femeie în vârstă de 48 de ani din comuna Miraslău, judeţul Alba şi un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Aiud, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare.

Faţă de conducătorul autoturismului, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Imaginile și video ne-au fost transmise de un cititor Alba24.

YouTube video

Revenim cu detalii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax