|

FOTO-VIDEO: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului Alba. TESTUL de SINCERITATE cu primarul Blajului, Gheorghe Rotar

gheorghe valentin rotar si dan lungu 1Municipiul Blaj s-a transformat în ultimii ani într-o adevărate bijuterie arhitectonică și un motor de dezvoltarea economică al județului Alba, devenind un real model administrativ de urmat pentru alte municipii, oraşe sau comune din ţară. Interesul omului care se află la cârma administrației locale de aproape un deceniu, preocuparea lui pentru atragerea finanţărilor şi investiţiilor au făcut ca Blajul  să-și poarte cu mândrie și încredere titlul de „Mică Romă”.

Gheroghe Rotar este fără îndoială unul din primarii iubiți de oameni, dovadă că rezultatele sale la ultimele alegeri locale au fost zdrobitoare obținând aproape 80% din voturile cetățenilor.

Respectul pe care oamenii îi au față de primarul lor se vede la fiecare scrutin. Fie că vorbim  locale, generale, prezidențiale, Blajul rămâne cel mai puternic fief PNL din județul Alba și asta datorită realizărilor primarului Gheorghe Rotar. 

Pentru a afla ce se ascunde în spatele acestor reuşite, echipa de la Testul de Sinceritate Alba24 l-a intervievat pe primarul de la Blaj. Jurnalistul Dan Lungu i-a adresat întrebări, în cadrul emisiunii filmate într-una dintre locaţiile simbolice pentru oraş şi evoluţia lui: Palatul Culturii.

Vezi şi FOTO-VIDEO: Transformare spectaculoasă. Cum arată Palatul Cultural din Blaj, după investiţie de 1,2 milioane de euro

Gheorghe Valentin Rotar a prezentat o radiografie a oraşului, a vorbit despre cum arată acesta, din punct de vedere al edilului, dar şi al cetăţeanului care locuieşte în Blaj.

A dezvăluit că în toţi aceşti ani a fost vorba despre o muncă grea, stresantă, dar care a dat roade într-un termen destul de scurt. A subliniat importanţa colaborării între primărie, Consiliul Local, Consiliul Judeţean şi, nu în ultimul rând, cetăţeni. A amintit că şi-a asumat toată răspunderea şi toate responsabilităţile, în contextul în care Blajul are o strategie de dezvoltare a localităţii şi de conducere a administraţiei.

Blajul este într-un moment favorabil, într-un moment de dezvoltare puternic economică, de reabilitare, început în urmă cu mulţi ani şi care este în desfăşurare continuă.

Am plecat, împreună cu colegii din Consiliul Local şi din administraţie, de la premisa că fără o dezvoltare a unei infrastructuri corelate, nu se poate să ajungem să avem un oraş în care să ne facă plăcere să trăim. Mă refer la toate categoriile care privesc viaţa de zi cu zi a unui om obişnuit: infrastructură şcolară, sanitară, de drumuri, socială, culturală, ordine publică”, a mărturisit Rotar.

A dat şi detalii „din culise” despre activitatea din administraţie. „Ştiu tot ce se întâmplă în primărie”, a spus Gheorghe Valentin Rotar. S-a referit şi la contextul în care au fost realizate investiţii mari în oraş, la situaţia locurilor de muncă şi a salariilor, planuri pentru dezvoltarea zonei Târnave şi rolul Blajului în acest sens, promovarea sportului local, cum a început şi cum s-a desfăşurat modernizarea Palatului Cultural şi alte subiecte interesante.

Vedeţi ce a dezvăluit primarul din Blaj la „Testul de Sinceritate” pe Alba24.ro:

Vizionează Testul de Sinceritate pe Youtube

Vizionează Testul de Sinceritate pe Facebook

URL scurt: http://alba24.ro/?p=546134avatar Publicat de pe 2 februarie 2017 şi actualizat pe 2 februarie 2017.
Publicat în ADMINISTRATIE, BREAKING NEWS, EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI