Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

În PDL Alba a început depunerea candidaturilor pentru parlamentare. Cei interesați sunt așteptați, până în 6 septembrie, la sediul partidului

Publicat

Începând de miercuri, până joi, 6 septembrie, „orice membru al PDL Alba care dorește să candideze la alegerile parlamentare și crede că este potrivit pentru un post de parlamentar își poate depune candidatura la sediul partidului din Alba Iulia”, a anunțat Ion Dumitrel, prim-vicepreședinte al organizației Alba a PDL.

Candidaturile se depun în scris la sediul partidului. Fiecare membru al PDL care dorește să se înscrie în cursa pentru parlamentare trebuie să specifice dacă este interesat de o candidatură la Camera Deputaților sau la Senat, precum și colegiul în care dorește să candideze.

„Această acțiune reprezintă o pregătire internă a partidului pentru alegerile parlamentare. PDL este un partid cu o structură foarte bună, cu mulți membri de valoare, fapt ce va ridica nivelul competiției interne. Toate candidaturile depuse vor fi atent analizate și vor fi aleși cei mai potriviți oameni pentru cursa electorală”, a precizat Ion Dumitrel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax