Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

În sfârșit, o iarnă călduroasă pentru angajații Judecătoriei și Tribunalului Alba. Instituția a primit în administrare centrala termică nr. 24

judecart

Publicat

Se anunță, în sfârșit, o iarnă călduroasă pentru angajații Judecătoriei Alba Iulia și Tribunalului Alba. După ce consilierii locali au aprobat în ședința din luna septembrie darea în administrarea Tribunalului a Centralei termice nr 24, situată în spatele Magazinului „Romarta”, reprezentanții instanței au finalizat toate formalitățile, astfel că, începând de luni, caloriferele instituției au început să emane căldură.

Frigul care domnea de mai mulţi ani, în sezonul rece, în sălile celor două instanțe de judecată nu este un secret nici pentru justițiabilii prezenți la procese, nici pentru angajații instituției, care au fost nevoiți să-și achiziționeze suflante și calorifere electrice, pentru a mai dezmorți atmosfera. Centrala termică era amplasată destul de departe de sediul instanței, determinând astfel pierderea căldurii și, mai mult, deservea mai multe instituții din zonă. Deoarece centrala se afla în administrarea Primăriei, aceasta era cea care stabilea când anume se dădea drumul la căldură astfel că angajații instituției aveau de multe ori surpriza de a vedea cum caloriferele ard în mijlocul verii, iar iarna întârzie să fie pornite.

La cererea Tribunalului Alba, centrala a fost dată de consilieri în administrarea instituției, care a devenit astfel singurul beneficiar al acesteia. Potrivit vicepreședintelui Tribunalului Alba, Aurelian Mocan, au fost finalizate deja toate formalitățile cu cei de la gaz și curent astfel că, de luni, caloriferele au început să emane căldură.

Mocan declară însă că și acest demers este unul provizoriu deoarece, după finalizarea proiectului de extindere a clădirii, se intenționează amenajarea unei centrale proprii care va rezolva definitiv problemele și înapoierea centralei actuale, Primăriei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. doru

    marți, 23.10.2012 at 14:58

    ..poate se dezgheata si la minte …ca judecata lor e bocna rau, de multi ani ….cancerul societatii…pacat ca nu au bunul simt elementar ….cer bani,pensii speciale …si ei vai de sufletul lor ..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax