Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ÎN WEEK-END: Concerte, petreceri cu tematică şi piese de teatru. Vezi locaţiile şi programul

Publicat

Distracţie la cote maxime! Cam așa se poate caracteriza acest sfârşit de săptămână care le aduce albaiulienilor dornici de relaxare o mulţime de posibilităţi de distracţie. Concerte, petreceri cu tematică, piese de teatru şi multă distracţie, toate într-un singur week-end.

Vineri la Spaţiile RYMA din Alba Iulia este aşteptat să urce pe scenă  Gyuri Pascu, cunoscutul actor şi cântăreţ de la Divertis . Concertul va alea loc în curtea mare şi va începe la ora 22.00. Preţul biletului este de 12 lei.

Pentru cei care vor să asculte un alt gen de muzică, DJ K-LU şi DJ LIMUN vor fi prezenţi la Habitat începând cu ora 10.00. Preţul biletului este de 10 lei.

Nici petrecerile cu tematică nu lipsesc din acest sfârşit de săptămână. Art Cafe te invită cu  pijamaua si papucii de casa pentru o petrecere inedită în pijama. O altă petrecere cu tematică este organizată tot vineri la terasa Mira Summes. Cei care şi-au dorit să se îmbarce colorat, cu fuste lungi şi pălării, au această ocazie la petrecerea gypsy de la Mira.

Aşa cum v-a obişnuit, club STAGE organizează vineri o petrecere retro, a patra ediţie a  Past’s Not Dead. Veţi avea ocazia să dansaţi pe hituri retro de  r&b, hip-hop, latino și pop-rock.

Proiectul „ Femeia, o eternă poveste”  îşi aşteaptă spectatori sâmbătă la Spaţiile RYMA.  Acest proiect este dedicat femeilor şi îmbină în structura sa trei genuri teatrale: one woman show-ul, teatrul de cafenea şi recitalul de poezie. Bianka va urca pe scenă la ora 21.30 iar intrarea la spectacol este de 9 lei.

De la ora 22.00 Vlad Voina şi  Just D`light B2B vor întreţine atmosferă la Spaţiile RYMA până la răsăritul soarelui. Preţul biletului pentru o noapte întreagă de distracţie este de 10 lei.

Tot sâmbătă Club STAGE te invită să iei parte la Magique Night alături de STAGE Deejays care vor mixa  până în zorii zilei cele mai fresh hituri de club. Intrare liberă până la 23:00/fetele pânî la 00:00

 

DJ  Atapy  va mixa sâmbătă de la ora 22.00 la Habitat. Intrarea costă 10 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax