Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Laptopuri sau tablete pentru consilierii judeţeni, din bani de la buget. Propunere din partea grupului PSD în CJ Alba

Publicat

ioan florea psd Consilierul județean PSD Ioan Florea a propus, în ședința CJ Alba de joi, achiziţia unor laptopuri sau tablete pentru fiecare consilier, motivând că astfel se fac economii de materiale și de muncă. Propunerea a fost avansată la aprobarea bugetului.

”Am parcurs lista de achiziții a Consiliului Județean și vreau să fac o propunere pe care am mai făcut-o de câteva ori, legată de achiziția de tehnică de calcul. Poate nu știți cu toții, dar proiectul de buget din acest an are 303 pagini. Dacă s-ar fi tipărit, imaginați-vă câte topuri de hârtie, cât toner se consumă și câtă muncă.

Eu am mai propus cu ani în urmă să ne mai modernizăm și noi. Să primească fiecare consilier județean un laptop sau o tabletă, așa cum au alte consilii județene, inclusiv Consiliul Județean al Capitalei sau la noi în județ, la Sebeș.

La Sebeș, consilierii, cu un an sau doi în urmă, aveau aceste tablete sau laptopuri, și atunci primește fiecare consilier un stick de memorie. Se fac economii de muncă și de materiale,” a transmis consilierul județean Ioan Florea.

”Este o propunere pe care o fac eu în numele grupului PSD”, a mai trasmis Florea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax