Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Lecţie de educaţie rutieră pentru preşcolari

Publicat

Un grup de 60 de preşcolari de la Grădiniţa nr. 12 din Alba Iulia au participat, miercuri, la lecţia de educaţie rutieră susţinută de poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciul Rutier al IPJ Alba. Micuţii au demonstrat faptul că sunt buni cunoscători ai regulilor de circulaţie, luându-şi angajamentul faţă de poliţişti şi cadrele didactice că le vor respecta cu stricteţe, atunci când sunt participanţi la traficul rutier.

Copiii au prezentat sceneta “Prietenul nostru, agentul de circulaţie”, precum şi o expoziţie de desene pe teme rutiere, fiind recompensaţi cu cărţi de colorat şi “Ghidul micului pieton”, pentru ca aceştia să-şi consolideze cunoştinţele în domeniul rutier. Lecţia oferită copiilor face parte din proiectul de siguranţă rutieră intitulat „Educaţie Rutieră, Educaţie pentru Viaţă”, desfăşurat de IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax