Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MARŢI seara la „Jocuri de putere” pe Realitatea TV: Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, în dialog cu Rareş Bogdan şi analiza politică la zi

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Marţi seara, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan, pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbateri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

Ora 21.00: Ministrul Finanţelor, în dialog cu Rareş Bogdan. Anca Dragu aduce vești importante pentru buzunarul românilor. Disputa forfetarului, ce se schimbă în impozitarea locuinţelor? De ce se mai achită taxa auto dacă a fost declarată ilegală? Ordonanţa veteranilor, ce bani mai are bugetul de pensii? Cum poate fi crescută baza de impozitare într-o ţară săracă? Sufocă sau dau o gură de oxigen tehnocraţii mediului de afaceri? De ce stau investitorii străini departe de România? Ce trebuie modificat în Codul fiscal din perspectiva reformei administrative? Cum îşi mai ascund românii veniturile? Caută guvernul marile averi dosite?

Cum se recuperează pagubele din dosarele de corupție?

Ora 22.15: Mutații halucinante pe scena politică. Informaţii din culisele partidelor. Cine sunt „oamenii de ştiinţă” care pregătesc cutremure în laboratoarele manipulării? Strategiile PNL şi PSD pentru toamnă. Pe ce mizează partidele mici? Cine va convinge cei mai mulţi nehotărâţi? Care vor fi temele de campanie? Informatii explozive despre cea mai fierbinte toamna a politicii.

Totul astă-seară, într-o emisiune marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax