Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 200 familii din Alba Iulia şi Aiud au primit pachete alimentare, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Campanie derulată de Crucea Roşie, Filiala Alba

Publicat

donatii crucea rosie 1Peste 200 familii din municipiile Alba Iulia și Aiud și nu numai, cu situație socio-materială dificilă, au primit pachete alimentare, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, în cadrul unei campanii derulate de Crucea Roşie Română Filiala Alba, în colaborare cu primăriile celor două municipii.

Persoanele nevoiaşe au primit câte 12 kg de alimente de bază, constând în făină, mălai, orez, fasole, ulei, zahăr, conserve, gris, paste, cozonaci, precum și îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii.

O parte din alimente au fost asigurate prin programul Banca de Alimente, cea mai mare cantitate însă fiind achiziționată din fonduri proprii. Au fost distribuite astfel peste 2400 de kg de alimente. Banca de Alimente este un program naţional derulat de Crucea Roşie Română în colaborare cu lanțuri de magazine la nivel național.

“Aducem călduroase mulţumiri susţinătorilor campaniilor noastre umanitare, persoane fizice şi juridice, precum şi voluntarilor care s-au implicat în realizarea şi distribuţia pachetelor alimentare; cu sprijinul lor, am reuşit să aducem şi în acest an bucurie semenilor care se confruntă cu greutăţi materiale pentru că cel mai frumos cadou este cel pe care îl dăruieşti atunci când este nevoie de el”, transmit reprezentanţii organizaţiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax