Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poliţiştii din Alba, în acţiune comună cu colegii din Sibiu. Au aplicat amenzi de peste 5.000 de lei şoferilor indisciplinaţi în trafic

Publicat

În doar cinci ore, vineri, poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie Județean Alba, împreună cu colegii de la Sibiu au aplicat amenzi în valoare de 5.360 de lei, cu ocazia unei acţiuni ce a avut drept scop impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic.

Vineri, 5 octombrie, în intervalul orar 8.00-13.00, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba împreună cu cei din Sibiu au desfăşurat, pe Drumul Național 1, acțiuni care au avut drept scop impunerea unui climat de disciplină în rândul participanţilor la trafic și în mod deosebit al conducătorilor de autovehicule care nu respectă limita legală de viteză.
În intervalul orar menționat, poliţiştii rutieri au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale la Ordonanța de Urgență a Guvernului 195 din 2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de 5.360 de lei, din care 31 de sancțiuni pentru viteză nelegală, 4 sancțiuni pentru neportul centurii de siguranță, una pentru depășire neregulamentară și o sancțiune pentru alte încălcări ale normelor legale în vigoare.
De asemenea, polițiștii au mai reținut și un permis de conducere pentru depășire neregulamentară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax