Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Video: Ce facem când găsim pe stradă un portofel? Poliţiştii locali din Alba Iulia acționează după regulile din B.D.

Publicat

portofel bani

portofel bani Doi locuitori din Alba Iulia au avut ghinion şi noroc în aceeaşi zi. Şi-au pierdut portofelele cu bani şi acte, dar acestea au fost recuperate de poliţişti locali, care au acționat exact ca în teorie, după regulile din filmele cu B.D. returnându-le proprietarilor, la domiciliile acestora.

Potrivit Primăriei, miercuri, 26 iulie, la ora 16.30, polițistul local Augustin-Marius Rus, aflat în timpul serviciului la platforma cântar amplasată în spatele benzinăriei OMV Cetate, a fost sesizat de către o persoană că a găsit un portofel negru în dreptul Magazinului Dacia, din zonă.

În portofel se afla suma de 227 de lei, o carte de identitate, un permis de conducere, o carte de alegător precum și un card bancar, toate acestea aparținând lui C.M.V. din Alba Iulia. Polițistul și-a făcut datoria și l-a înapoiat proprietarei.

Tot miercuri, la ora 22.00, polițistul local Doru Dula, în timp ce se deplasa la serviciu cu un mijloc de transport în comun aparținând STP,  a găsit în autobuz un portofel în care se afla suma de 550 lei, un card bancar, un card de sănătate precum și un act de identitate, toate acestea aparținând G.I.E., domiciliată în Alba Iulia.

Polițiștii locali s-au deplasat la domiciliul proprietarilor și au predat în aceeași zi  banii și documentele găsite, pe bază de proces-verbal.

Poliția Locală a Municipiului Alba Iulia recomandă cetățenilor să fie mai atenți cu bunurile personale și reamintește numărul de telefon la care persoanele pot să apeleze Dispeceratul Poliției Locale: Tel. 0258.989.

Cei doi au procedat ca la carte.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax