Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Locuitorii municipiului sunt invitați să participe activ la colectarea selectivă a deșeurilor

Publicat

primaria aiud Pentru creșterea calității serviciilor publice de salubrizare, precum și pentru creșterea gradului de igienă și confort al cetățenilor, Primăria Municipiului Aiud, invită locuitorii să participe activ la sprijinirea și efectuarea activității de colectare selectivă a deșeurilor municipale.

Reprezentanții Primăriei au transmis că această activitate se realizează prin punctele de colectare, dotate cu containere de diferite culori, containere inscripționate cu tipul de deșeu care se colectează selectiv.

Astfel, cetățenii municipiului Aiud sunt rugați să respecte întocmai inscripțiile de pe containere, pentru a facilita colectarea selectivă, reducerea timpului de selectare și alte operațiuni ulterioare de selectare.

„Nu în ultimul rând, dorim ca toți cetățenii să înțeleagă faptul că, nerespectarea unor norme minime de colectare selectivă, pe lângă disconfortul pe care îl creează, constituie acte și fapte de natură contravențională, prevăzute și sancționate prin acte normative de rang superior, cât și prin hotărârea Consiliului Local Aiud nr. 51/24.02.2016”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Autoritățile locale vor elabora în perioada următoare un program de colectare a deșeurilor, altele decât cele admise conform inscripționării containerelor, program care va fi adus la cunoștința cetățenilor de îndată ce va fi finalizat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax