Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Sebeş: Patinoar artificial, cu acces gratuit, pentru toți copiii, în Parcul Tineretului din oraş

Publicat

Primăria Sebeş transmite că a achiziționat, prin intermediul Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, în urma consultării catalogului electronic de achiziții publice, prin selectarea celei mai bune oferte, servicii de închiriere a unui patinoar artificial care va funcționa în perioada 30 noiembrie 2017 – 31 ianuarie 2018.

Valoarea achiziției este de 112.500 lei fără TVA, provenind de la International Cooling Sistems SRL București.

Produsul ales este un patinoar modular de 300 mp, care va fi amplasat în Parcul Tineretului, din centrul municipiului și va funcționa în regim de gratuitate pentru toți beneficiarii săi, în perioada menționată, existând disponibilitatea ofertantului de prelungire a termenului de 31 ianuarie 2018, cu circa 2 săptămâni, fără cheltuieli suplimentare.

Parcul Tineretului va fi locația care va găzdui manifestările din cadrul Târgului de Crăciun 2017 pe care autoritățile locale îl oferă comunității pentru a marca, în spiritul tradițiilor, sărbătorile de iarnă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jaful

    vineri, 17.11.2017 at 11:28

    Este adevarat ca acelasi tip de patinoar va fi inchIriat si la Aiud, dar pentru o suma mult mai mica ? Daca este asa, DNA-ul ar trebui sa actioneze URGENT !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax