Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: Proiectul de hotărâre care lămurea asocierea „Grup Corint” – CL Alba Iulia a căzut

Publicat

Proiectul de hotărâre iniţiat de reprezentantii PNL cu privire la întocmirea unui raport referitor la desfăşurarea contractului de asociere dintre „Grup Corint” şi Consiliul Local (CL) Alba Iulia a fost respins, în şedinţa de consiliu. Majoritatea consilierilor au apreciat că întocmirea unui astfel de raport este inutilă, având în vedere faptul că oricare dintre solicitanţi au acces la aceste informaţii, în orice moment: „Aceste date pe care le solicită pot fi oferite cu uşurinţă, fără să fie nevoie de un raport. Dacă merg şi le cer la Primărie, cu siguranţă nu o să îi refuze nimeni”, a fost de părere Mihai Baco.

La polul opus s-a aflat Liviu Hondola, care a insistat în aprobarea acestui proiect, pe motiv că nu este o cerere absurdă şi că un astfel de raport ar putea demonstra „transparenţa” colaborării dintre „Grup Corint” şi CL Alba Iulia: „Nu cred că este prea greu ce cerem. Nu cred că Hava trebuie să vină personal cu ele”, a declarat Liviu Hondola.

Proiectul de hotărâre a fost respins în şedinţa de consiliu de vineri, cu specificarea că, în următoarea şedinţă, se va prezenta o informare. Raportul solicitat de reprezentanţii PNL trebuia să conţină planul şi calendarul investiţional asumat de „Grup Corint”, precum şi dovada împlinirii acestor obligaţii la termenele stabilite, documentele justificative din care să rezulte finanţarea integrală a investiţiilor, avizele şi acordurile legale, precum şi modalitatea şi criteriile care au stat la baza determinării cotei de asociere.

[media id=77 width=320 height=240]

[media id=78 width=320 height=240]

[media id=79 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax