Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SÂMBĂTĂ: Cedry2k îşi va lansa albumul „Clipa Schimbării”, alături de DJ Grigo, la Habitat Galerie din Alba Iulia

Publicat

„Alchimistul cuvintelor”, Cedry2k, vine la Alba Iulia cu un concert în care va lansa un nou album, „Clipa Schimbării”. Alături de DJ Grigo, acesta îşi va transmite mesajul celor care vor prefera, ca în sâmbăta Învierii să îşi petreacă timpul la Habitat Galerie Foaier din Alba Iulia, la un concert neconvenţional. Evenimentul începe la ora 22.00, iar preţul unui bilet este 15 lei.

Cedry2k este unul dintre pionierii hip-hopului „underground” din România. Cei care îl cunosc pe Cedry2k, spun despre el că are rime inspirate şi „cu mesaj”. Subiectele pe care le abordează în muzica sa sunt societatea şi impactul ei asupra individului, fiinţa umană din perspective filosofice, situaţia mondială economică, corporatismul, conspiraţionismul şi alte teme controversate ale unui om interesat de viaţa pe pământ.

Situaţia actuală din România este metaforizată de hip-hopper ca fiind „un război între oamenii de rând şi şmecherii din politică”. Cei care vor fi prezenţi la Habitat Galerie Foaier sâmbătă seara, vor fi receptaculii unui mesaj puternic, critic, dizident.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax