Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şapte permise reţinute şi amenzi de peste 40.000 de lei, aplicate de polițiștii rutieri din Alba, în două zile

Publicat

pol

În urma unei acțiuni de combatere a indisciplinei participanților în trafic, organizată în perioada 29-30 octombrie, polițiștii din Alba au aplicat aplicat 283 de sancțiuni în valoare de 41.620 de lei. Tot cu această ocazie au fost reținute şapte permise de conducere.

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, împreună cu polițiștii Birourilor și Formațiunilor Rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești au organizat acţiuni care a avut drept scop combaterea indisciplinei participanţilor la trafic.

Luni şi marţi, polițiștii au aplicat 283 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 41.620 lei, toate privind circulaţia pe drumurile publice, din care 157 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 48 pentru neportul centurii de siguranţă, patru pentru depășire neregulamentară şi 72 pentru alte abateri.

Polițiștii rutieri au reţinut şapte permise de conducere, din care patru pentru depășire neregulamentară și trei pentru alte încălcări ale normelor legale în vigoare şi au mai retras trei certificate de înmatriculare. Tot în cadrul acestor acțiuni, polițiștii rutieri au constatat și şapte infracţiuni la regimul rutier.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax