Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scene ca-n filmele cu polițiști la Cugir. ŞOFER fără permis, urmărit și oprit de jandarmi cu focuri de armă

Publicat

detinuti catuse

detinuti catuse lucrare Un tânăr din Cugir a fost reţinut, vineri,  pentru conducere fără permis. Acesta a fost identificat în trafic şi nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor. Tânărul de 30 de ani a încercat să fugă însă a fost prins de jandarmi. Pentru a-l putea prinde, oamenii legii au folosit mai multe focuri de armă.

Vineri, în jurul orelor 15.30, o patrulă mixtă de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm, în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Râul Mare din Cugir, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism de teren care circula spre oraş. La volanul acestuia a fost recunoscut un tânăr din oraş despre care poliţiştii aveau date că ar conduce fără a avea permis.

Şoferul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţistului, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui, iar în urmărire jandarmul din patrulă a folosit armamentul, executând mai multe focuri de armă.

Tânărul a abandonat autoturismul pe un drum forestier ce duce spre localitatea Călene şi a încercat să-şi asigure scăparea.

Ulterior acesta a fost identificat şi reţinut de poliţiştii din Cugir.

Faţă de R.A., de 30 de ani, din Cugir, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis şi a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax