Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SPORT.ALBA24: SÂMBĂTĂ, CSU Alba Iulia – Nova Vita Târgu Mureş. Meci „acasă” pentru universitarele din Cealaltă Capitală

Publicat

CSU nova vita Echipa universitară CSU Alba Iulia întâlnește sâmbătă, pe propriul teren, de la ora 16.00, pe Nova Vita Tg. Mureș, într-o partidă care contează pentru etapa a XXV-a a Ligii Naționale de baschet feminin. Este practic ultima jucată acasă în sezonul regulat de trupa lui Popov, aceasta mai având de disputat apoi două jocuri în deplasare, la Arad și Craiova.

Disputa se anunță una la discreția gazdelor, care pornesc drept favorite clare, având în vedere poziționarea din clasament, cu 6 locuri mai sus decât Nova Vita, diferența de valoare a loturilor de jucătoare, dar și faptul că nu a pierdut niciodată în fața echipei din Târgu Mureș în nouă confruntări directe.

(P)   Haine și pantofi sport  pe FashionSport.ro . Peste 40.000 de articole de la 50 de branduri la prețuri incredibil de mici

În Liga Națională de baschet feminin, CSU ocupă în acest moment locul 4 în clasament, cu 18 victorii și 5 înfrângeri, în timp ce târgmureșencele se situează 6 poziții mai jos, înregistrând 8 succese și 16 partide pierdute.

Citeşte mai multe detalii, pe Sport.Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax