Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tânăr de 17 ani ARESTAT preventiv pentru tentativă de OMOR, în cazul adolescentului înjunghiat pe stradă pentru o bicicletă

Publicat

cutitUnul dintre minorii care au agresat și înjunghiat un băiat în plină stradă a fost arestat preventiv, iar al doilea este cercetat sub control judiciar.  

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva inculpaţilor Gheorghe Nicolae Buha (17 ani), zis „Truman”, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, iar faţă de Adam Cîrtină (16 ani), zis „Blabla”, pentru lovire şi alte violenţe.

VEZI:  ÎNJUNGHIAT în plină stradă. Un adolescent de 16 ani din Alba Iulia a ajuns la spital după ce a fost lovit cu un cuțit

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, în data de 13 august, în jurul orei 22.30 între persoana vătămată B.T.A. şi cei doi inculpaţi a avut loc un conflict spontan, în urma căruia inculpatul Adam Cârtină a lovit victima cu pumnii şi picioarele, iar inculpatul Gheorghe Nicolae Buha i-a aplicat cu un cuţit două lovituri în zona spatelui (toracele drept şi lombar dreapta).

În urma loviturilor primite, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, unde a fost internată de urgenţă pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Potrivit procurorilor, luni, 15 august, prin ordonanţa procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul Adam Cârtină (poreclit Blabla) în vârstă de 16 ani pe o perioadă de 60 de zile, iar faţă de inculpatul Gheorghe Nicolae Buha, la aceeaşi dată, s-a formulat propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor, pe o perioadă de 30 de zile.

Prin încheierea nr. 151/15.08.2016 a Tribunalului Alba, s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului Gheorghe Nicolae Buha (zis Truman) în vârstă de 17 ani, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 15 august, sens în care a fost emis şi mandatul de arestare preventivă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi al Tribunalului Alba.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. DD

    miercuri, 17.08.2016 at 00:12

    E *Cirtina, nu Cirtita 😉

  2. anonim

    vineri, 19.08.2016 at 18:44

    Baiatul injunghiat a fost transportat la Bucuresti la Spitalul Marie Curie

  3. Mișa

    sâmbătă, 20.08.2016 at 04:05

    Dacă mai aveți ceva noutăți despre starea băiatului înjunghiat v-aș ruga să ne spuneți dacă știți. Mulțumesc. Sper să se facă bine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax