Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr de 27 de ani din Vinţu de Jos, cercetat pentru furt. A spart geamurile unei maşini parcate şi a sustras bunuri din interior

Publicat

furt masinaPolițiștii din Vințu de Jos l-au identificat pe un tânăr de 27 de ani din localitate care este cercetat pentru infracțiuni de distrugere şi furt calificat. Acesta a spart geamurile unei maşini parcate şi a furat bunuri din interior.

Poliţiştii din Vinţu de Jos l-au identificat pe un tânăr în vârstă de 27 de ani din comuna Vinţu de Jos, ca fiind persoana bănuită de comiterea unor infracțiuni de distrugere şi furt calificat, fapte sesizate poliţiei în data de 29 octombrie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 28/29 octombrie, H.G. a spart toate geamurile unui autoturism parcat în apropierea Gării CFR Vinţu de Jos după care a sustras un cd player, roata de rezervă și plăcuţele de înmatriculare ce erau montate pe autoturism.

Faţă de H.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat şi distrugere precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax