Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Tribunalul Alba a primit teren de la CL Alba Iulia pentru noul sediu. Construcţia va fi ridicată în Piaţa Consiliului Europei

trib

Publicat

Tribunalul Alba va primi  în administrare  toţi cei 3.815 metri pătraţi de teren solicitaţi pentru ridicarea noului sediu al instanţei. Consiliu Local Alba Iulia a aprobat marţi transmiterea dreptului de administrare asupra celor două parcele de teren din Piaţa Consiliului Europei care se vor alătura suprafeţei de teren acordate de CJ Alba, în vederea demarării construcţiei.

Aşa cum vă precizam într-un material anterior, Tribunalul Alba intenţionează să îşi amenajeze un nou sediu, iar locaţia aleasă este strada Decebal din zona Pieţei Consiliului Europeni, în centrul oraşului Alba Iulia. Terenul solicitat se află în proprietatea CL Alba Iulia şi CJ Alba, aşa că pentru transmiterea dreptului de proprietate este nevoie de aprobarea consilierilor. Pentru parcela de teren în suprafaţă totală de 2.376 metri pătraţi (curţi şi construcţii) şi 315 metri pătraţi (teren construibil), consilierii locali şi-au dat aprobarea, în timp ce pentru cei 1.124 de metri pătraţi aflaţi în administrarea CJ, o decizie va fi luată în şedinţa de miercuri.

Ministerul Justiției, în calitate de ordonator de credite, a aprobat ca Tribunalul Alba să înceapă demersurile în vederea obținerii unui terenurilor.  Predarea parcelelor  ar urma să se facă prin protocol încheiat între părțile interesate și prin contract de administrare în acest sens.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax