Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ultima zi din mini-vacanţa de Revelion, pe pârtie la Arieşeni

Publicat

Ultima zi din mini-vacanţa de Revelion i-a găsit pe turişti pe pârtiile de schi de la Arieşeni. Cei care nu au reuşit să ajungă de Sărbători la munte au ales să îşi petreacă week-end-ul acesta în aer liber şi să profite de zăpadă.

Pe pârtia Vârtop, stratul de zăpadă a măsurat, duminică, 20 de centimetri, aşa că pasionaţii de sporturi de iarnă au avut undă verde la distracţie. Cei mai mulţi turişti care au ales Arieşeniul ca destinaţie de week-end au fost albaiulieni şi orădeni, care au venit pregătiţi cu schiuri, sănii şi snowboard-uri. “Ne bucurăm de zăpadă  şi de ultimele zile înainte de a ne întoarce la muncă. Cine ştie când o să mai ajungem iarna asta. Mişcarea ne face bine şi nouă şi celor mici, pentru că am cam abuzat de mâncare, de Sărbători”, ne-a spus un turist.

Deşi staţiunea a fost relativ plină de turişti veniţi să îşi petreacă Revelionul, patronii restaurantelor de la baza pârtiei nu s-au declarat mulţumiţi. Clienţii nu s-au înghesuit să mănânce şi să bea în alte locaţii, cu excepţia pensiunilor unde au fost cazaţi. “Mai mulţi clienţi am avut sâmbătă şi duminică, decât în seara de Revelion. Dacă, în medie, câştigul nostru pe zi este de aproximativ 3.500 de lei, în seara de Revelion dacă am făcut 4.000 de lei”, ne-a explicat patronul unui restaurant situat la baza pârtiei Vârtop.

Cei care au ales să petreacă Anul Nou la Arieşeni au scos din buzunar aproximativ 300 de lei (tariful pentru o persoană/noapte). Datorită prezenţei turiştilor în staţiunea montană, în aceste zile, proprietarii de pensiuni au avut posibilitatea să uite pentru puţin timp de criza financiară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. RomaniaTuristica.ro

    joi, 06.01.2011 at 11:34

    Situat la granita dintre Bihor si Alba, Arieseniul , alaturi de alte statiuni montane din Apuseni , sunt locatii care merita sa fie vizitate nu doar in perioada de mini vacanta. Merita sa includem in calendarul nostru de vacanta si aceasta zona , si cu siguranta un vom regreta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax