Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Un bărbat a murit într-un accident petrecut la ieşirea din Vinerea spre Şibot. Alte două persoane sunt rănite

Publicat

Un bărbat a murit, sâmbătă, în jurul amiezii, într-un accident rutier petrecut pe DJ 704, la ieşire din localitatea Vinerea spre Şibot. Alte două persoane au fost rănite.

Maşina în care se aflau cei trei s-a răsturnat. Una dintre victime a rămas prinsă în caroseria autovehiculului. În evenimentul rutier a fost implicată o singură maşină.

UPDATE: Bărbatul care a murit avea 56 de ani şi era din Cugir. Se afla pe locul din dreapta spate al autoturismului, care s-a răsturnat pe cupeu. La volan se afla fiul acestuia care, cel mai probabil, a pierdut controlul volanului din cauza carosabilului umed. În maşină se mai afla mama şoferului, care a fost şi ea rănită, însă cei doi erau conştienţi şi nu păreau a fi suferit răni grave.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, “la data de 13.10.2012, orele 12.48, Poliţia Orașului Cugir a fost sesizată prin apel de urgență 112, cu privire la faptul că pe Drumul Județean 704 C, s-a produs un accident rutier cu victime.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat că Alexandru S.M. de 24 de ani, din Cugir, județul Alba, în timp ce a condus autoturismul pe Drumul Județean 704 C, la km 2+500 m, în afara localității Vinerea, județul Alba, s-a angajat în depășirea unui alt autovehicul, iar, la revenirea pe sensul său de mers, a pierdut controlul asupra autoturismului și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma producerii accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internat în spital iar pasagerul din autoturism, Gheorghe M, de 56 de ani, din orașul Cugir, jud. Alba, a decedat.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. COSTY

    duminică, 14.10.2012 at 20:53

    CONDOLEANTE FAMILIEI! AS VREA SA VA ACORD UN SPRIJIN PENTRU INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. DE TEL 0765. 773189

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax