Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cîmpeni: Trei bărbaţi au ales să îşi recupereze datoriile, ameninţând cu focuri de armă. Poliţiştii cercetează cazul

Publicat

Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia a fost reţinut de oamenii legii, după ce a tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc, în apropierea unui punct de lucru din Cîmpeni, ce aparţine unei firme din Roşia Montană. Motivul: câteva sute de mii de lei pe care le avea de recuperat de la patronul firmei.

Miercuri, 19 octombrie, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată în legătură cu faptul că la punctul de lucru din Cîmpeni aparţinând unei societăţi comerciale din comuna Roşia Montană, s-au prezentat 3 persoane, iar una dintre ele a tras mai multe focuri de armă, în plan vertical, fără să fie cineva rănit.

În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că în data de 19 octombrie, în jurul orelor 10.00, la punctul de lucru din Cîmpeni al societăţii, s-au prezentat, cu un autoturism, trei persoane care-l căutau pe proprietarul administratorul comerciale pentru ca acesta să le înapoieze o sumă mare de bani pe care cei trei susţineau că i-au împrumutat-o.

Întrucât proprietarul societăţii comerciale nu era prezent la sediu, cei trei au ameninţat-o cu acte de violenţă pe administratoarea altei firme, care funcţionează în acelaşi imobil, iar la plecare, după ce au părăsit incinta punctului de lucru, în timp ce urcau în autoturism, unul dintre bărbaţi a tras, cu un pistol cu bile de cauciuc, în plan vertical, mai multe focuri, după care au plecat într-o direcţie necunoscută.
În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, au fost identificaţi suspecţii: T.I. (44 de ani), din Alba Iulia şi cei doi fii ai săi, T.I. (24 de ani) şi T.S.D. (21 de ani), iar la scurt timp s-a reuşit depistarea lor, pe raza oraşului Abrud.

Din verificări s-a stabilit că T.I., de 44 de ani este posesor de permis de armă cu bilă de cauciuc iar el este persoana care a tras focurile, în momentul în care au părăsit incinta punctului de lucru.
Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prevăzută de art. 321 alin 1 Cod Penal, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru a fi dispuse măsurile legale.

UPDATE: Instanţa a hotărât cercetarea lui T.I. în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax