Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un jandarm din Alba a găsit un portmoneu cu bani, acte și carduri. Proprietarul este un bărbat din Hunedoara

Publicat

Un subofițer din cadrul Jandarmeriei Alba a fost propus pentru a fi recompensat de către conducerea jandarmeriei după ce a găsit un portmoneu în care se aflau mai multe acte și bani pe care le-a predat dispeceratului. Bunurile aparțin unui bărbat din Hunedoara.

În timp ce se deplasa spre domiciliu, joi, în jurul orei 22.00, plutonierul  Eugen Popescu din cadrul Jandarmeriei Alba a găsit un portmoneu în care se afla o sumă de bani, în lei şi valută, un act de identitate, un permis de conducere şi mai multe carduri bancare şi de cumpărături. Subofiţerul a predat bunurile la dispeceratul Jandarmeriei Alba, care a demarat imediat procedurile de identificare a păgubaşului. Din primele informaţii, este vorba de un bărbat domiciliat în judeţul Hunedoara. Pentru modul în care a acţionat, subofiţerul a fost propus pentru a fi recompensat de către conducerea Jandarmeriei Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române.

Potrivit jandarmilor, bărbatul din Hunedoara esta în vizită la rude în Alba Iulia. Acesta s-a prezentat vineri la ora 12.30 la Jandarmeria Alba pentru a-și recupera bunurile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax