|

Un vot care îi poate schimba cariera! Eduard Schneider ar putea avea acces la cea mai modernă tehnologie de filmare de pe piață!

eduard schneiderUnul dintre cei mai importanți realizatori independenți de filme din România, Eduard Schneider (Sebeș), participă la un concurs care i-ar putea influența radical cariera și modul în care filmează. Dacă va câștiga acest concurs, Edi, cum îl știe toată lumea, va avea acces la cea mai modernă tehnologie de filmare existentă în prezent pe piața mondială. Îl puteți ajuta și voi cu un simplu vot la http://woobox.com/chfqis/gallery/q10CDlCyjxI 

”Dragi prieteni, acum am nevoie de ajutorul vostru, mai mult decât oricând !! Cu un simplu vot mă puteți ajuta pentru a câștiga un concurs care ar putea schimba în mod radical felul în care filmez. Știu că mulți mă invidiază, dar contez pe voi, cei care apreciază cu adevărat ceea ce fac. Nu veti primi spam și fiecare vot contează. Vă mulțumesc ! Click aici http://woobox.com/chfqis/gallery/q10CDlCyjxI” a scris pe pagina sa de facebook, Eduard Schneider.

Eduard Schneider este unul dintre cei doi producători ai filmului ”Pop Up” (alături de Clinton Harn din Australia), un lung-metraj bazat pe un scenariu original, scris și regizat de Stuart McBratney și filmat la Newcastle în Australia și la Sebeș, în România. Filmul a primit numeroase premii, cel mai recent fiind Carmichael Award pentru Exceptional Storytelling la Festivalul Internațional de Film din Barbados.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=543714avatar Publicat de pe 20 ianuarie 2017 şi actualizat pe 20 ianuarie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, Oameni, Video.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “Un vot care îi poate schimba cariera! Eduard Schneider ar putea avea acces la cea mai modernă tehnologie de filmare de pe piață!”

  1. Votat! Bafta!

  2. Bravo fostul DJ FANTOM al anilor 90….

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI