Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Accident la Țelna. O tânără de 22 ani a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina într-un stâlp de curent

Publicat

Un accident rutier a avut loc miercuri seara, pe raza localității Țelna, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de medie electricitate. În urma impactului, șoferiţa, în vârstă de 22 ani, a ajuns la spital cu leziuni ușoare.

Potrivit IPJ Alba, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de stâlp, cel mai probabil după ce tânăra a pierdut controlul volanului.

Accidentul a avut loc pe o porțiune de drum îngustat în coborâre, în curbă. Din fericire, șoferița a scăpat doar cu leziuni ușoare. Stâlpul de curent nu a fost avariat.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la ora 21.30, pe strada Principală din localitatea Ţelna, comuna Ighiu, o tânără de 22 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de la reţeaua de electricitate.

În urma accidentului, conducătoarea auto a suferit leziuni la nivelul braţului stâng şi al piciorului drept şi a rămas internată în spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax